About

Inainte de toate, vreau sa vorbesc despre numele blogului. Reflectam intens la cum ar trebui sa imi numesc acest spatiu virtual in asa fel incat sa coincida cu ceea ce voi posta, dar sa fie si un nume atractiv, simplu si mai ales sa ma defineasca. Am cautat si cautat si toate numele ce-mi veneau pareau sa fie deja luate. Apoi, am gasit pe tumblr. o imagine cu un cuvant urmat de o descriere, si atunci am stiut ca acesta va fi numele blogului meu. Poate e putin nonconformist, insa e potrivit si in plus e diferit, exact ce imi doream. Reprezinta si o motivatie, deoarece doresc sa fiu tot ceea ce este acest cuvant.

                   tumblr_lvwuw6JRIH1r6nm6ao1_r1_500

Acum despre mine.. Ma numesc Alina. M-am nascut in iulie 1995. Locuiesc in Arad. Sunt studenta la facultatea de Inginerie alimentara din Timisoara. Ma bucur de viata si sunt mai mereu cu zambetul pe buze.

Sunt un amalgam de paradoxuri, mai bine nu pot sa o spun. Sunt o fire energica, optimista si pasionata. Simpla si totusi complicata, perfectionista pana in maduva oaselor, atenta la detalii si condusa de o sete incomensurabila de cunoastere. Imi doresc ca acest blog sa prinda viata si sper ca alaturi de cititori sa se contureze exact cum mi-am imaginat si sa ma ajute sa cresc, sa ma dezvolt, sa fiu o adevarata “Quaintrelle”.

With Love!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s